Fietsreparatie: Fiets laten repareren in Schoorl

fiets repareren

Is je fiets kapot en wil je deze snel en vakkundig laten repareren? Je fiets is bij fietsenwinkel Schoorl in goede handen.

Van het vervangen van een band tot het compleet laten servicen van je voorvork. Floor Krul kan je fiets professioneel repareren, ongeacht het soort.

Dus of je nu een ‘normale’ fiets, mountainbike of e-bike (elektrische fiets) wilt laten repareren, bij fietsenwinkel Schoorl ben je aan het juiste adres.

Professionele fietsreparatie door Floor Krul

Je wilt je fiets natuurlijk niet door de eerste de beste laten repareren…

Fietsenwinkel Schoorl begrijpt dat.

Voor een goede fietsreparatie is kennis en ervaring nodig. Ervaring die Floor Krul in huis heeft. Niet alleen is hij gediplomeerd fietstechnicus, ook heeft hij 19 jaar sleutelervaring. Floor begon al jong met het sleutelen aan fietsen en doet dit vandaag de dag nog altijd met veel plezier.

Fietsen hebben dan ook geen geheimen meer voor Floor.

Natuurlijk staat de ontwikkeling in de fietsenbranche niet stil. Er worden regelmatig nieuwe technieken ontwikkeld. Floor laat zich dan ook regelmatig bijscholen, volgt cursussen van fabrikanten en blijft graag op de hoogte van de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van fietsreparaties. Je kunt het repareren van je fiets dus met een gerust hart aan Floor overlaten.

Snelle fietsreparatie

Je krijgt van tevoren duidelijk te horen hoe lang een reparatie van je fiets gaat duren. De meeste kleine reparaties worden gedaan terwijl je wacht. De verse koffie staat voor je klaar.

Duurt de reparatie iets langer? Floor streeft ernaar je fiets binnen 1 dag te repareren. Mocht het toch langer duren dan staat er een passende leenfiets voor je klaar.

Fietsreparatie zoals het hoort

In de werkplaats wordt alleen gewerkt met biologisch afbreekbare schoonmaak- en smeermiddelen. Natuurlijk wordt er professioneel gereedschap gebruikt voor de fietsreparatie. Daarnaast zijn de onderdelen altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Wil je weten wat Floor van fietsenwinkel Schoorl voor je fiets kan betekenen? Bezoek dan de werkplaats of neem eerst contact op voor de mogelijkheden.