Over Fietsenwinkel Schoorl en Floor Krul

Floor Krul van Fietsenwinkel Schoorl

Hoi, ik ben Floor Krul, geboren op 01-05-1983 in Schoorl aan de voet van het mooiste MTB-parcours van Nederland.

Op mijn 13e begon ik te werken in de fietsbranche. Maar ver daarvoor was ik al vaak te vinden op de fiets in en rondom Schoorl.

Wat begon als een zaterdagbaantje in een grote fietsenwinkel in Amsterdam – ik poetste de fietsen en zorgde voor voldoende lucht in de banden – liep al snel uit hand. Met veel plezier was ik elke vrije dag aan het werk in de fietsenwinkel.

Na het afronden van de mavo en een 2-jarige opleiding handel en verkoop ging ik fulltime werken in Amsterdam. Ik heb daar veel ervaring opgedaan. In de praktijk leer ik toch het beste.

Na een paar jaar wilde ik graag dichterbij Schoorl werken en heb toen gekozen voor een welbekende fietsenwinkel in Petten. Er volgde 6 mooie jaren waarin ik met een team toffe collega’s fijn heb samengewerkt. In deze 6 jaar heb ontzettend veel geleerd.

Fietsen zijn mijn lust en mijn leven. In al die jaren is één wens steeds groter geworden: ik wilde mijn eigen bedrijf in de fietsenbranche starten. In 2013 heb ik de knoop doorgehakt. Floor’s Fietsenreparaties zag het levenslicht.

Omdat ik op dat moment nog geen geschikt pand kon vinden ben ik een samenwerking aangegaan met een MTB-verhuurbedrijf in Schoorl. Ik heb daar veel geleerd op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Op 1 januari 2015 vond ik een geschikt pand voor mijn werkzaamheden op de Laanweg 9 in het hartje van Schoorl. Vanuit hier geef ik vorm aan mijn droom en help ik vele mensen met een onbezorgde fietservaring.

Omdat ik naast het repareren en onderhouden van fietsen ook klanten wil helpen bij het huren of aanschaffen van een nieuwe fiets heb ik gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam. Vanaf 1 januari 2015 gaat Floor’s Fietsenreparaties verder onder de naam Fietsenwinkel Schoorl.

Fietsenwinkel Schoorl – keep calm and bike on

Floor Krul

Is je fiets toe aan reparatie of onderhoud? Of ben je op zoek naar een goede huur- of koopfiets?

Ik nodig je van harte uit om een bezoekje te brengen aan Fietsenwinkel Schoorl gelegen aan de Laanweg 9 in het hartje van Schoorl. Je kunt me ook telefonisch bereiken op 06-15200158 of via het contactformulier.

Vriendelijke groet,
Floor Krul